Posted Date: Mei 5, 2020

Memanage dan mengelola Central Kitchen dan Central Warehouse untuk memastikan kapasitas produksi tercapai sesuai dengan kwantitas dan kualitas.

Tanggung Jawab Pekerjaan :

Memastikan inventori dan produksi sesuai dengan standard yang telah ditentukan.

Syarat Pengalaman :
Pengalaman minimal 2 tahun sebagai Head of Central Kitchen atau 4 tahun sebagai Supervisior.
Keahlian :

Menguasai GMP, SJH, Certified HACCP, Audit.

Kualifikasi :

Pria, S1, mak 45 tahun, berpengalaman dalam mengelola Central Kitchen dan Warehouse.

Profile Perusahaan

Deskripsi Perusahaan

Started from managing a boutique hotel in early 2016, Epicultura has transformed to become a startup company that manage several restaurants and hotel business. Established in late 2017, Epicultura has become one of the significant player in the industry. As we are in our early stage of progressing towards our goal, we keep attracting the best talent in the industry. We keep learning from our customers and our competitors to create the most EPIC Experience to our customers